Khloé Kardashians starka svar på utseendehånen

Realitystjärnan om att bli kallad ”den feta och fula systern”

Publicerad:
Uppdaterad:
Khloé Kardashian.
Foto: Richard Shotwell / TT NYHETSBYRÅN
Khloé Kardashian.

NÖJE

Khloé Kardashian talar ut om att bli kallad ”den fula systern”.

På Instagram berättar realitystjärnan öppet om utseendehetsen.

– Det är nästan omöjligt att uppfylla publikens krav på mig, skriver hon.

Khloé Kardashian, 36, lade under onsdagen ut ett långt Instagram-inlägg om sitt utseende och om hur hon förlöjligats i flera år. Hon skriver hur hon ägnat ”hela sitt liv åt att försöka vara perfekt”.

”Khloé är den feta systern, Khloé är den fula systern, hennes pappa kan inte vara hennes riktiga för hon ser så annorlunda ut”, skriver Khloé om de hånande kommentarerna.

Hon säger att många inte bryr sig om hur hon upplever alla elakheter eftersom hon är så priviligierad.

”Jag vet att jag inte är perfekt men jag lovar att jag varje dag försöker leva mitt liv så ärligt som möjligt, med empati och godhet. Det betyder inte att jag inte har gjort misstag. Jag tänker inte ljuga, det är nästan omöjligt att uppfylla publikens krav på mig.”

Foto: AP
Kim, Khloé och Kourtney Kardashian.

Älskar bra filter

Hon skriver hur publiken analyserar hennes bilder för att hitta fel och brister, och att ”de allra minsta detaljerna förlöjligas”.

”När jag tar emot kritiken och använder den som motivation för att komma i min bästa form, och hjälper andra att också göra det, så får jag höra att jag inte kunde ha gjort det själv utan att jag betalat för det.”

I inlägget förklarar hon att hon älskar bra filter, bra ljus och ”en redigering här och där”.

”På samma sätt som jag sminkar mig, fixar mina naglar eller bär ett par högklackade skor för att visa upp mig för världen på det sätt jag vill bli sedd. Det tänker jag fortsätta med utan att be om ursäkt.”

Hon ger också en blinkning till de fans och följare som också får ångest över att inte vara perfekta.

Foto: AP
Khloé Kardashian.

Bikinibild läckte ut

”Jag vill att ni ska veta att jag ser er och jag förstår er. Varje dag får jag höra av min familj och mina vänner som älskar mig att jag är vacker, men jag vet att tron på det måste komma inifrån.”

Khloé Kardashians inlägg delades friskt efter att en oredigerad bikinibild läckt ut på internet i början av veckan. Familjen har försökt få bort bild och hotat att stämma dem som sprider den, enligt Page Six.

I inlägget skriver hon att det var jobbigt att fotot spreds eftersom hon kämpat med sin kroppsbild hela livet.

”Du borde ha rätten att be om att en bild inte ska delas, oavsett vem du är”, skriver hon.

Flera familjemedlemmar och vänner har kommenterat inlägget. Halvsystern Kendall Jenner, 25, skriver: ”Yes! Din starka, vackra, hälsosamma drottning”. Även Ariana Grande, 27, kommenterar: ”Jag älskar dig och ditt hjärta”.

”Kasta diet-kulturen”

Khloés mamma, Kris Jenner, 65, skriver: ”Tack för att du lär oss andra att vara snälla och inte döma andra ”.

Alla är dock inte lika positiva. Den brittiska skådespelaren Jameela Alia Jamil, 35, skriver på Twitter att hon är ”extremt ledsen för det som Khloé utsätts för” men att det är dags att ”kasta diet-kulturen och sluta redigera foton”.

”Erkänn vilken hjälp du får för att se ut som du gör och var transparent med dina fans”, skriver hon.

Khloé Kardashian ledde tv-programmet ”Revenge body” mellan 2017 och 2019. Showen handlade om personer som förvandlade sina utseenden efter att ha blivit dumpade av sina partners.

Publicerad:

LÄS VIDARE