Stjärnornas stöd till Perry efter stroken

”Beverly Hills”-stjärnan till sjukhus i går

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Tv-stjärnan Luke Perry drabbades igår av en massiv stroke.

Nu sluter stjärnkollegorna upp och visar sitt stöd.

– Inga ord kan uttrycka vad mitt hjärta känner efter att ha hört vad som hänt, säger en av dem.

Det var igår som ”Beverly Hills”-sjärnan Luke Perry, 52, fördes till sjukhus med ambulans efter att ha drabbats av en massiv stroke. Nu går flera stjärnor ut och visar sitt stöd till honom via sociala medier.

– Inga ord kan uttrycka vad mitt hjärta känner efter att ha hört vad som hänt i dag. Låt oss alla be för att han återhämtar sig snabbt, skriver den gamla kollegan Ian Ziering, 54, känd som Steve Sanders från serien, på Instagram.

Gamla kollegan Kristy Swansson, 49, som har spelat med Perry i filmen ”Buffy the vampire slayer” uttryckte sina känslor om händelsen på Twitter.

– Jag hörde precis den skrämmande nyheten att min kära gamla vän Luke Perry fått en massiv stroke. Luke, älskling, jag ber för dig så mycket nu. Jag älskar dig och hoppas att du med guds välsignelse tar dig igenom det här, skriver hon.

Blev känd för

Perry blev en världsstjärna som ”Dylan McKayon” i 90-talsserien ”Beverly Hills 90210”. Så sent som i onsdags fick fansen beskedet om en uppföljning på serien, nästan 30 år efter att den hade premiär på 90-talet. Dock har varken Perry eller skådespelaren Shannen Doherty, 47, känd som Brenda Walsh i serien skrivit på kontraktet för det.

Även Doherty visade sitt stöd på Instagram med en bild på de båda från en scen i serien ”Beverly Hills” och en fin text.

– Min vän. Håller dig hårt och ger din min styrka. Du klarar det här, skriver hon.

Nu spelar Perry rollen som Archies pappa, Fred Andrews, i ”Riverdale”, Netflix-versionen av serien ”Acke”. Han spelade nyligen in nya avsnitt till seriens kommande säsong.

1 av 3 | Foto: Foto fr n TV4. / TORAND PRODUCTIONS / TV 4

Publicerad:

LÄS VIDARE