Allsång på Skansen

Sanna Nielsens peppande sms till Lotta Engberg

Allsångsdrottningarna hörs regelbundet: ”Vi vill att det ska gå bra för varandra”

Av: 

Torbjörn Ek

Sanna Nielsen.
Sanna Nielsen.

NÖJE

De är allsångskonkurrenter i varsin tv-kanal.

Men bakom kulisserna stöttar Sanna Nielsen och Lotta Engberg varandra.

– I år behöver vi kanske mer än nånsin pepp och support, det får vi mycket av varandra, säger Sanna.

När Lotta Engberg igår bjöd på Robin Bengtsson, Katrin Sundberg och Smith & Thell i ”Lotta på Liseberg” på TV4 kontrar Sanna Nielsen och Allsång på Skansen ikväll med bland andra Peg Parnevik, The Boppers och Daniel Adams-Ray på SVT.

– Och nu kan jag avslöja en liten surprise också. Miriam Bryant kommer att framföra ett nummer tillsammans med Daniel Adams-Ray. De har ett samarbete. Det är roligt med Miriam som ju har varit här många gånger så det känns som lite tradition att hon kommer, säger Sanna Nielsen.

Sms:ar med Lotta Engberg

Dessutom utlovar Sanna Nielsen ett specialgjort shownummer med klassiska skepparvisor som framförs av Ola Forssmed, Karl Dyall och Rennie Mirro med programledaren med på ett litet hörn.

Men där TV4 och SVT konkurrerar med varandra om sommarpubliken så är det inte samma tävlingskänslor mellan de båda folkkära programledarna. Istället hörs Sanna Nielsen och Lotta Engberg regelbundet under säsongen.

– Ja det brukar vi göra, säger Sanna Nielsen.

– Framför allt inför premiären och så brukar vi sms:a varandra. I år har jag hunnit titta lite mer på hennes program också när jag kommit hem från våra repetitioner på Skansen. Det är skönt att få sitta och titta lugn och ro och heja och peppa. Vi vill att det ska gå bra för varandra, så det känns kul.

Lotta Engberg.

”Gud vilka snygga skor”

När hördes ni senast?

– I söndags kväll förra veckan. Eller nej, i tisdags och onsdags. Vi sms:ade några gånger den veckan, säger Sanna med ett skratt.

Vad skriver ni?

– Vi bara peppar varandra. Man skriver: ”Gud vilka snygga skor du hade på dig” eller ”vad fint ni gjorde den lösningen”. Det är peppord. Det är det vi behöver. I år behöver vi kanske mer än nånsin pepp och support, det får vi mycket av varandra, och från väldigt väldigt många runt om i landet, säger hon.

”Allsång på Skansen” sänds tisdagar 20.00 i SVT1. ”Lotta på Liseberg sänds måndagar 20.00 i TV4.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Så mycket tjänar allsångsprofilerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Allsång på Skansen

Sanna Nielsen

Lotta Engberg

Lotta på Liseberg (TV4)

Peg Parnevik

Daniel Adams-Ray