Skådespelaren Robert Cormier är död – blev 33 år

Blev känd för roller i ”American Gods”, ”Heartland” och ”Slasher”

Publicerad 2022-09-28

Robert Cormier.

Robert Cormier är död.

Han dog på sjukhus efter ett fall, berättar systern för amerikanska medier.

Den kanadensiske skådespelaren blev 33 år.

Liksom många andra skådespelare i Hollywood inledde Robert Cormier sin karriär som bartender.

Efter skådespelarutbildningen fick han en roll i ”Designated survivor” 2016, där Kiefer Sutherland spelade amerikansk president. På senare år blev han kanske mest känd som Kit Jennings i Netflix-serien ”Slasher” 2019. Han har också haft roller i tv-serier som ”Ransom”, ”American Gods” och ”Heartland”, där han spelade Finn Cotter.

”En fantastisk bror”

Hollywood reporter rapporterar att Cormier dog i fredags på sjukhus i Etobicoke, Ontario, av skador han ådragit sig i ett fall. Det berättar hans syster Stephanie.

”Robert var en idrottsman, en skådespelare och en fantastisk bror,” säger hans familj i ett uttalande. ”Han hade en passion för att hjälpa andra och var alltid ute efter att uppnå mer. Han njöt av filmkvällar med sin familj och såg mycket upp till sin far. Han har påverkat många människor under hela sitt liv, oavsett om det varit familj, lagkamrater eller vänner. Robs minne kommer att leva vidare genom hans passion för konst och film samt hans tre systrar, som betydde världen för honom.”

Robert Cormier blev 33 år, och efterlämnar bland annat föräldrarna Robert och Lisa och systrarna Brittany, Krystal och Stephanie.

LÄS VIDARE

Följ ämnen i artikeln