”GoT”-stjärnan efter kritiken: ”Det är respektlöst”

Av: Benjamin Andrée

Publicerad:

”GoT”-stjärnan Sophie Turner anklagas för att avslöja slutet av serien genom sin tatuering.

Något hon slår ifrån sig samtidigt som hon rasar mot de fans som kräver att seriens slut ska göras om.

– Jag tycker det är respektlöst, säger hon till New York Times.

Det allra sista avsnittet av ”Game of thrones” släpptes tidigare i veckan och seriens slut diskuteras flitigt i sociala medier.

Fans över hela världen granskar serien under lupp och Nöjesbladet har tidigare rapporterat om flera missar och tabbar som de upptäckt i serien.

Även skådespelarna har varit föremål för fansens kritiska ögon och Sophie Turner, som spelar karaktären Sansa Stark i serien, har anklagats för att ha avslöjat seriens slut genom sin tatuering ett år i förväg, skriver Elle.

Skådespelaren har en tatuering med texten ”Flocken överlever” och hängivna fans menar att den avslöjar att samtliga medlemmar i syskonskaran Stark överlever slutet av serien.

1 av 2 | Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Sophie Turner med maken Joe Jonas

Något som tillbakavisades av Sophie Turner då hon gästade James Cordens talkshow ifjol.

– Människor avrådde mig att göra den eftersom det skulle se ut som om jag avslöjade allt, men det gjorde jag inte, säger hon till Corden och fortsätter:

– Det är bara ett citat från förra säsongen. Men alla tror att det betyder att flocken överlever, men det är bara ett motto jag tycker om att leva efter.

Missnöjda fans har också dragit i gång en namninsamling för att kräva ett nytt slut på serien ska spelas in.

I samband med att sista avsnittet av ”Game of thrones” släpptes kommenterade Sophie Turner namninsamlingen i New York Times.

– Jag tycker det är respektlöst mot personerna på produktionen, manusförfattarna och serieskaparna som arbetat outtröttligt de senaste tio åren, och elva månader med att spela in den sista säsongen. Så många personer har jobbat så hårt, och det är respektlöst när folk smutskastar det bara för att det inte är vad de vill se, säger hon till tidningen.

Publicerad:

LÄS VIDARE