”Let’s dance”-stjärnan har förlovat sig

Här visar Margaux Dietz upp ringen

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Margaux Dietz har förlovat sig med kärleken.

Influencern och ”Let’s dance”-profilen friade till sin Jacob på Maldiverna.

– Det var väldigt nervöst, säger hon till Nöjesbladet.

Margaux Dietz, 28, har varit på familjesemester på Maldiverna med sambon Jacob Liebermann, 33, och deras 1-årige son Arnold.

Semestern toppades med ett frieri. Youtube-profilen, influencern och ”Let’s dance”-stjärnan Margaux Dietz tog saken i egna händer och friade till sin Jacob. På Instagram visar hon lyckligt upp resultatet:

”Han sa JA...”, skriver hon till en bild på de båda, Margaux med en gnistrande sten på ringfingret.

I en vlogg på Youtube-kanalen teasar Margaux Dietz om frieriet. I slutet av filmen avslöjar hon kärleksplanen.

– Jag planerar att fria till Jacob. Hur sjukt?, säger hon i videon.

I ett sms till Nöjesbladet bekräftar Margaux Dietz att det var hon som gick ner på knä.

”Ja, det var jag som friade. Det finns en längre historia bakom. Men jag kände att det var dags! Det var väldigt nervöst. Nu sitter vi på planet hem. Mer info kommer!”, skriver hon

Bloggade om kärleksproblemen

I somras berättade Margaux Dietz ärligt på sin blogg att hon och Jacob stött på problem i förhållandet.

”Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall. Enligt vad vi läst oss till är det heller inte bara vi som kämpar, det är så många par som går isär under första åren med småbarn”, skrev hon då.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann.
Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå
Margaux Dietz och Jacob Liebermann.

Planen var dock aldrig att gå isär – utan att lösa problemen.

”Sedan jag berättade för er om problemen mellan mig och Jacob så är det som jag har erkänt för mig själv att vi måste jobba på relationen och därigenom har det snabbt blivit bättre. Som Jacob säger, tänk hur hårt du jobbar på jobbet, en relation jobbar inte heller själv”, skrev hon i ett nytt blogg-inlägg i slutet av augusti.

För Nöjesbladet berättade Margaux Dietz på Mama-galan i november att brist på kommunikation var orsaken till trasslet mellan henne och Jacob – men att det hade vänt till det bättre.

– Vi har numera infört date-nights, vi har använt oss av barnvakter – och det är ett bra tips och att man inte ska känna att det är något dåligt – men också bara unnat oss att ha kul tillsammans utan barn också. Så man inte känner sig tvingad att inte göra saker på tu man hand, sa hon då.

Publicerade förlossningsvideon online

Paret fick sonen Arnold den 27 april förra året. De förevigade födseln på film. Margaux Dietz publicerade sin förlossningsvideo ”Jag föder barn” på Youtube. I dag har den över 1,2 miljoner visningar. Det ledde till Stora influencerpriset 2017.

Men det var i ”Let’s dance” i våras som hon blev ett känt ansikte för gemene man. Där hamnade hon på en fjärdeplats med danspartnern Alexander Svanborg.

Publicerad:

LÄS VIDARE