Gottfrid avslöjar hemliga planen bakom kuppen i ”Idol”

”Fick lite hjärtklappning”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Gottfrid Krantz var inte med på Pär Lernströms frierikupp under fredagens ”Idol”.

Nu avslöjar han de hemliga planerna.

– Jag och Freddie pratade lite löst vid matbordet om att om vi skulle stå i final så skulle vi ta upp våra flickvänner och fria till dem, säger han.

Det var kärlekstema i fredagens ”Idol” och en av låtarna skulle vara tillägnad någon nära anhörig. Gottfrid Krantz valde att sjunga till sin flickvän, men precis innan han klev på scen avbröt programledaren Pär Lernström, 39, honom.

– Är det inte dags? Du har ju ett gyllene läge nu. Vi har förberett lite här också, sa han och syftade på att ”Gotte” skulle fria till sin flickvän som satt i publiken.

”Hade inte en aning”

När Nöjesbladet pratade med Gottfrid Krantz efteråt berättar han att det var Pär Lernström och produktionen som hade planerat allt.

– Det var ju kul att produktionen överraskade. Men jag tyckte inte att det passade att fria i den svettiga studion sådär spontant, säger han.

Flickvännen Denice visste ingenting
Foto: Skärmdump
Flickvännen Denice visste ingenting

Tänkte fria i finalen

Men visst hänger det kärlek i luften och tankarna på att fria till sin flickvän finns där. För Nöjesbladet avslöjar Gottfrid planerna han och Freddie Liljegren hade.

– Det här kommer ifrån att jag och Freddie pratade lite löst vid matbordet om att om vi skulle stå i final så skulle vi ta upp våra flickvänner och fria till dem. Då började säkert produktionen spinna vidare på detta. För jag var på, om både jag och Freddie står i final och om man kan göra ett dubbelfrieri så kör vi, säger han.

Flickvännens ord

Gottfrids flickvän, Denise, satt i publiken och blev minst sagt förvånad.

– Jag fick lite hjärtklappning. Jag förstod ingenting. Det stod en massa kameramän runt mig plötsligt, säger hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN