Ricky Gervais känga mot karantän-gnällande kändisar

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Ricky Gervais ryter ifrån.

Komikern är trött på att se privilegierade superstjärnor som gnäller över att de sitter i karantän medan vårdarbetare riskerar sin hälsa.

– Jag ser någon klaga i en herrgård med en pool. Och ärligt talat, jag vill inte höra det, säger han i en intervju med The Sun.

Komikern, skådespelaren och regissören Ricky Gervais, 58, säger att kändisar, han själv inkluderat, inte ska gnälla över att sitta i karantän.

Det är efter att flera stjärnor offentligt gnällt över situationen som Ricky Gervais ryter ifrån.

Ricky Gervais.
Foto: PAUL DRINKWATER/TT
Ricky Gervais.

Ellen DeGeneres kritiserad

Tv-stjärnan Ellen DeGeneres jämförde bland annat karantänlivet med att ”sitta i fängelse” i en tv-sändning. Något som inte gick hem hos tittarna, där hon på sociala medier kallades för tondöv och okänslig eftersom hon och hustrun Portia de Rossi bor i en jättevilla i Kalifornien som bland annat har en tomt på 18 hektar och en pool med utsikt över havet.

Kelly Ripa och Sam Smith är andra stjärnor som offentligt berättat om hur jobbigt de tycker det är att vara isolerade.

– Efter det här vill jag aldrig höra människor klaga över välfärdsstaten igen, jag vill aldrig höra människor gnälla över sjuksköterskor igen, säger Ricky Gervais i The Sun.

”Vill inte höra det”

Han pratar vidare om de som jobbar inom vården och säger:

– Dessa människor jobbar 14-timmars skift och klagar inte. De bär masker som de får sår av och riskerar sin egen och sina familjers hälsa osjälviskt. Men så ser jag någon klaga i en herrgård med en pool. Ärligt talat, jag vill inte höra det.

Publicerad:

LÄS VIDARE