Bianca Ingrosso

Paows utspel mot Bianca Ingrosso: ”Kräks”

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

Bianca Ingrossos skarpa kritik mot ”Paradise Hotel”-profilen Marcelo Peña fick Paulina ”Paow” Danielsson att se rött.

Nu ger hon sig in i bråket och försvarar honom.

På Instagram skriver Paow att hon ”Kräks” på sättet Ingrosso hänger ut Peña i sin podcast.

I senaste avsnittet av podcasten ”Har du sagt A får du säga B” med Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, riktar Ingrosso stark kritik mot ”Paradise Hotel”-profilen Marcelo Peña, 28.

När frågan: ”Om ni fick avskeda en influenser, vem hade det varit?” dyker upp i podden svarar Bianca Ingrosso utan att tveka.

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influencer? Och vad gör du i tv? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt i ”Paradise Hotel”, säger hon och fortsätter:

– Han är den mest omogna och osexiga killen jag hört talas om. Jag förstår inte hur han kan få mycket tjejer? Det är det sjukaste jag varit med om, avslutade hon i podden.

Efter utspelet besvarade ”Paradise Hotel”-profilen Ingrossos påhopp.

”Häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt”, skriver Marcelo Peña på Instagram.

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, tar också till Instagram när hon ger sig in i bråket och för att försvara honom.

”Det är ganska ovanligt att killar lämnar relationer men när de väl gör det så blir de "uthängda" på Sveriges största podd av PK-Sverige. Kräks", skriver Paow bland annat.

Marcelo Peña har haft längre förhållanden med bloggaren Annica Englund, 28, och realityprofilen Nina Glimsell Udovicic, 25. Båda har berättat öppet i sociala medier att relationerna inte fick ett lyckligt och enkelt avslut.

Nöjesbladet har sökt Paulina Danielsson och Marcelo Peña.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte alla klipp: 50% rabatt på presenter varje dag hos Cervera!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Bianca Ingrosso får kritik för sitt lyxhem

ÄMNEN I ARTIKELN

Bianca Ingrosso

”Paow” Paulina Danielsson

Paradise hotel