Mejla

Stefan Hedmark

Här gör Wonder woman blixtrande comeback

Superhjälten möter 80-talet i nya filmen

FILM

FILMTRAILER. För en halv vecka sedan gjorde sig Black widow påmind i en trailer.

Nu är det dags för en annan kvinna av stål att visa musklerna.

Trailern för ”Wonder woman 1984” rusar oss framåt till 1980-talet efter första filmens besök på 1910-talet. Plötsligt dyker Dianas (Gal Gadot) stora kärlek Steve Trevor (Chris Pine) upp igen trots att han ska vara död – vi får vänta på förklaringen där. Nu råder kalla kriget och Diana möter en ny fiende, Cheetah (Kristen Wiig), som är bekant för alla fans av Wonder woman.

Allt sitter stilsäkert, med modet och den elektroniska musiken, lagom uppdaterat för att attrahera dagens publik. Överhuvudtaget är det här en mycket rappare trailer än den vi såg för ”Black widow”. Kan det plötsligt vara fördel DC i deras eviga strid med Marvel?

Vi ser inte så mycket av Cheetah, men det lär framtida trailers råda bot på. Pedro Pascal spelar Maxwell Lord, skrupellös affärsman i Wonder woman-serierna. Dessutom ska Connie Nielsen och Robin Wrights amasoner från första filmen göra någon form av comeback.

Det känns onekligen som att Wonder woman fortsätter att vara i trygga händer så länge som Patty Jenkins sitter i registolen. Det är dessutom nya manusförfattare (däribland Jenkins själv), så vissa tungfotade inslag från originalet har förhoppningsvis suddats ut.

”Wonder woman 1984” har biopremiär den 5 juni.


Glöm inte att gilla Nöjesbladet FILM på Facebook för filmnyheter, trailers, recensioner och skön filmnostalgi.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Av: 

Stefan Hedmark

Publisert:

LÄS VIDARE

Stor guide: Här kan du streama Oscarsfilmerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Filmtrailers

Wonder Woman

Kristen Wiig

Gal Gadot

Chris Pine

Pedro Pascal

Robin Wright