Märtha-Louises schaman: Hon var min drottning och jag var farao

Av: Sara Milstead

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

De var tillsammans redan på de gamla egyptiernas tid.

Schamanen som dejtar prinsessan Märtha-Louise har nu avslöjat vilka de var i ett tidigare liv:

– Hon var min drottning och jag var farao, säger han.

Det udda paret har pratat ut i flera medier på senare tid. Och en och annan kanske höjer på ögonbrynen över uttalandena från Durek Verrett och Märtha-Louise. Till People utvecklar schamanen sin syn på den norska prinsessan och deras förhållande:

– Jag ser mig själv i henne, och hon ser sig själv i mig: vänligheten, kärleken, lekfullheten, humorn. Hon är en prinsessa och hon växte upp i en kunglig familj, men hon är verklig. Hon kramar människor som jag, hon spelar videospel med mig och gör roliga saker med mig. Om jag studsar upp och ner på gatan, studsar hon med mig. Om jag hjular, kommer hon att hjula med mig. Vilken typ av prinsessa gör det, berättar han för tidningen.

Och det tar inte slut där. Till Skavlan har paret tidigare berättat om att deras möte var förutbestämt och att de nu är ”pånyttfödda”. Enligt People har Märtha sagt att det första Verrett sa till henne var ”jag känner dig”. Detta ska ha sin naturliga förklaring i att de levt tillsammans i ett tidigare liv.

– När vi är tillsammans och jag ser på henne, ser jag ibland ett annat ansikte. Och hon ser det i mig också. Jag har ett minne av oss båda i Egypten. Hon var min drottning och jag var farao, säger han till People.

Utspelen har dock få utstå en hel del kritik i medierna. Men det tar Verrett med ro.

– När människor säger saker som "det är inte verklighet" till mig är det du gör i praktiken att minska din egen medvetenhet och förmåga att inse vad som är möjligt. Då ser du bara en vinkel, säger schamanen och påpekar att han ämnar fortsätta sprida sitt och prinsessans budskap.

PODD Skandalen med Märtha Louises pojkvän

I podden Kungligt med Jenny och Sara pratar vi om den kungliga världen och allt som händer bakom kulisserna.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad: