Blondinbella sågar Reinfeldt: Han är trött

Publicerad 2014-07-01

Isabella "Blondinbella" Löwengrip kommer att göra vad hon kan för att Alliansen ska vinna valet.

Men hon är orolig för statsminister Fredrik Reinfeldt (M).

– Han är trött, man märker att det hänt något med hans energi, säger hon.

I Aftonbladets tält i Almedalen frågades superbloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip ut av Seher Yilmaz, Rättviseförmedlingen och Aftonbladets debattchef Ehsan Fadakar.

Intervjun handlade en hel del om feminism och vänstervåg och hur det ska gå för Alliansen i valet. Och Blondinbella är orolig för sin politiska förebild, statsminister Fredrik Reinfeldt.

– Han är lite trött och det är synd för han är min stora förebild, jag tycker han är fantastisk. Man märker att det hänt något med hans energi, jag undrar om det är så att han vill jobba mer med EU, säger hon till Aftonbladet.

Blondinbella hade hoppats att Reinfeldt skulle varit på plats tidigare i Almedalen och tror att han skulle vinna på att mingla runt och le.

– Han borde prata till oss som fans och säga att vi grejar det. Han är vår landsfader, om han inte säger att vi grejar det så vet jag inte hur det ska gå.

"Annie Lööf är bäst"

Men Isabella Löwengrip vill inte ge upp hoppet om ännu en alliansseger och kommer att fortsätta jobba för det i sin blogg. Där skriver hon ofta om hur ett regeringsskifte skulle kunna drabba exempelvis företagare. Hon har dessutom en ny favorit av alliansledarna - C-ledaren Annie Lööf.

– Hon kommer med energi, idéer och förslag. Hon är den friska fläkten som Alliansen behöver. Annie Lööf är bäst, säger hon.

• I EU-valet röstade du på Centerpartiet - kommer Moderaterna att förlora din röst i höstens val?

– Nej, det blir Moderaterna.

Följ ämnen i artikeln