Larmet från Ohiomorden: ”Det är blod i hela huset”

Uppdaterad 2016-04-25 | Publicerad 2016-04-24

Åtta personer, som alla var släkt med varandra, hittades döda i delstaten Ohio – samtliga skjutna i huvudet.

Nu släpper polisen det desperata larmsamtalet.

”Det är blod i hela huset”, säger en kvinna som hittat sin svåger död.

Åtta personer, tillhörande samma familj, sköts ihjäl i Ohio på fredagsmorgonen, lokal tid. Alla sköts i huvudet av en ännu okänd gärningsman och kropparna kunde hittas på fyra olika ställen i den lilla staden Piketon.

Nu släpper polisen 911-larmsamtalet från de anhöriga som hittar sina älskade brutalt mördade, skriver CNN.

En kvinna låter desperat och anfådd när hon slår larm.

– Jag tror att min svåger är död... Det är blod i hela huset, säger kvinnan innan hon berättar att hon tror att flera personer är döda samtidigt som hennes röst brister ut i gråt i telefonen.

”Båda ser döda ut”

Senare fortsätter kvinnan med att säga att hon hittat ytterligare två personer i huset och att de ”båda ser döda ut”.

911: Tror du att de båda är döda?, säger personen på larmcentralen.

Kvinnan: Ja, det ser ut som att någon slog skiten ur dem.

Kvinnan: Det är blod överallt.

911: Finns det fler i huset?

Kvinnan: Nej, inte vad jag vet. Dörren var låst när jag kom hit. Jag vet var nyckeln ligger så jag gick in och då såg jag dem på golvet.

911: Du måste gå ut ur huset.

Tre barn överlevde

Först hittade polisen sju kroppar ”inom gångavstånd”. De hittades i tre olika hus längs samma väg i den lilla staden. En åttonde kropp hittades ungefär 13 kilometer därifrån.

Flera av dem hittades i sina sängar. Sju av dem var vuxna och en var tonåring. En kvinna som låg i sängen med ett fyra dagar gammalt spädbarn sköts ihjäl på nära håll. Spädbarnet och ytterligare två barn överlevde attackerna.

Ingen gripen

I ett annat larmsamtal säger en man att han ”precis hittat sin kusin skottskadad”, därefter frågar 911 om han lever varav mannen svarar ”nej, nej”.

– Du försöker tänka på varför och vem som har gjort det här, och ingen har någon aning om varför det här hände, säger Fulton, som är pastor i familjens kyrka.

Anhöriga till offren har gjort ett uttalande genom en krisgrupp i delstaten.

”Familjen skulle vilja tacka alla för sina böner och för att de sörjer”, står det i uttalandet. ”De ber alla att fortsätta be för dem”.

Det finns än så länge ingen gärningsman gripen för det brutala mordet på familjen. En belöning på 25 000 dollar har utlysts för information som kan leda till ett gripande.

– Vi har många personer som är fast beslutna om att hitta den här mördaren, eller dessa mördare, säger statsåklagare Mike Dewine till tv-kanalen.

Följ ämnen i artikeln