Omelett-mannens inhopp – i livesändning

”Jag har varit i Frankrike – det är vackert”

Publicerad:
”Jag älskar ’omelette du fromage’.”
Foto: BFM TV/Twitter
”Jag älskar ’omelette du fromage’.”

NYHETER

”Escargot”, ”croissant” och ”omelette du fromage” var några franska delikatesser som dök upp i Meka Anyanetus huvud när han hoppade in i kanalen BFM TV:s livesändning.

Nu sprids hans uppskattade gästspel på nätet.

”Omelette du fromage”-mannens identitet har avslöjats, rapporterar Forbes.

Det handlar om Meka Anyanetu, som under firandet av den tillträdande presidenten Joe Bidens vinst, gjorde ett uppmärksammat gästspel i den franska kanalen BFM TV. Med bar överkropp och anletet dolt av munskydd och solglasögon rabblade han några franska fraser bredvid reportern som sände live från Washington DC.

– Jag har varit i Frankrike, det är vackert. Jag åt escargot! Jag älskar croissant. Jag älskar omelette du fromage, säger han i livesändningen.

”Fransmännen är härliga”

Fransmännen har delvis anmärkt på det grammatiska snedsteget (det heter egentligen ”omelette au fromage”), men utöver det har Meka Anyanetu blivit en snackis. Fransmännen, och många många fler för den delen, har skrattat gott åt inhoppet.

För tidningen Forbes berättar huvudpersonen om sin kärlek till Frankrike.

– Fransmännen är härliga. Jag älskar fransk mat. Jag älskar stämningen där. Jag älskar kläderna. Jag vill verkligen åka tillbaka dit och jag längtar efter att resa. Det var en av mina planer som ställdes in på grund av covid, säger Meka Anyanetu till tidningen.

Publicerad:

LÄS VIDARE