Prins, dirigent och borgmästare bland de saknade

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-06-02

Den officiella listan över passagerarna på det försvunna planet har ännu inte släppts. Här är några av dem som bekräftats saknade.

▸ Harald Maximillian Winner, 44, Tyskland

44-åringen var på väg till Tyskland för att ordna med dokument som behövdes för att gifta sig i Brasilien. Hans fästmö Helen Pedroso bekräftade att han var ombord på planet.

Prins Pedro Luis de Orleans e Bragança, 26, Luxemburg

Prinsen i det avsatta kungahuset av Brasilien befann sig på planet, enligt familjemedlemmar. Prinsen var på väg hem till Luxemburg efter att ha hälsat på sina föräldrar

i Brasilien.

Juliana de Aquino, 29, Tyskland/Brasilien

Kort innan planet lyfte ringde sångerskan Juliana de Aquino sin far som bekräftar att hon var ombord på planet. Hon har bott i Tyskland i sex år och var på väg till Europa efter att ha besökt sin familj i Brasilien.

Luigi Zortéa, Italien.

Borgmästaren i staden Canal San Bovo hade besökt staden Gaspar i Brasilien för att lämna en donation till offren för översvämningen i delstaten Santa Catarina.

Roberto Corrêa Chem, 66, Brasilien

Plastikkirurgen från Porto Alegre i Brasilien var ombord på planet tillsammans med sin fru och en dotter. De var på väg till Grekland på semester.

Silvio Barbato, Brasilien

Före detta dirigent för Brasiliens symfoniska orkester och kommunala teatern i Rio de Janeiro ska ha varit ombord på planet.

Källa: Globo.com