Dotterns hämnd: Visa misshandeln på Youtube

Uppdaterad 2018-08-23 | Publicerad 2011-11-03

Domaren William Adams slog med bälte och käpp

Domaren pryglade sin 16-åriga dotter med ett bälte för att hon laddat ner musik på sin dator.

Men hon hade satt upp en kamera och filmade den brutala misshandeln.

Nu har en miljon människor sett det på Youtube.

I den cirka åtta minuter långa videon ser man Texasdomaren William Adams piska och slå sin 16-åriga dotter Hillary. Orsaken ska varit att hon laddar ner musik från nätet. Den furiöse pappan slår hårt, skriker och svär medan flickan gråter och ber honom att sluta.

Han tvingar dottern att lägga sig på mage innan han slår henne med ett bälte.

– Om du inte ligger ned kommer jag att slå dig i ansiktet, vrålar pappan William Adams, som är domare i Arkansas och dömer i ärenden som handlar om barnmisshandel.

Filmade med dold kamera

Efter en stund ser man även mamman komma in i rummet och slå dottern med bältet. Sedan kommer pappan in igen, denna gång med ett käpp som han slår dottern med.

– Är du nöjd nu?, skriker han gång på gång.

Det han inte visste var att dottern denna gång riggat upp en kamera och filmat hela misshandeln.

När hon berättade för pappan om filmen, sa han att hon bara skulle våga lägga ut den på nätet.

Men förra veckan gjorde hon det.

– Min fars trakasserier blev allt värre, så jag bestämde mig för att äntligen publicera videon som jag hade haft i sju år, säger Hillary Adams, 23, enligt Daily Mail.

Polisens utredning nerlagd

Texasdomaren kommentar blev att han "inte gjort något fel". Polisen har lagt ner utredningen, med förklaring att tidsgränsen att anmäla barnmisshandel är fem år.

Mamman, som separerat från pappan, trädde fram i tv tillsammans med dottern och bad henne om ursäkt, skriver Daily Mail.

Nästan en miljon människor har hittills sett filmen på Youtube. Två dagar efter att den publicerats skapades en sida på Facebook som heter "Don't re-Elect Judge William Adams", som nu har över 22 000 medlemmar.

Följ ämnen i artikeln