Se vem som är din prins – eller prinsessa

Publicerad 2015-06-05

Nu kan alla hitta sin prins eller prinsessa!

Med Aftonbladets nya applikation Prins(ess)testet kan du upptäcka vem som gillar dig allra mest.

– Vi vill lyfta fram kärleken och göra något för alla, säger Dan Ferna, projektledare på Aftonbladet.

Kärleksfebern stiger inför prinsbröllopet den 13 juni.

Men man behöver inte vara kunglig för att hitta sin prins eller prinsessa.

Det spelar ingen roll om du bor i slott eller koja. Allt som krävs är att du har ett konto på Facebook.

Via Aftonbladets nya applikation Prins(ess)testet kan du på bara några sekunder få reda på vem som är prinsen eller prinsessan för just dig.

– Vi vill lyfta fram kärleken och göra något för alla. Att alla, via ett snabbt och roligt test på Facebook, ska kunna leta fram sin prins eller prinsessa, säger Dan Ferna, projektledare på Aftonbladets marknadsavdelning.

Dela med vännerna

Som användare väljer du själv om det är en prins eller prinsessa du är ute efter. Prins(ess)testet söker sedan blixtsnabbt igenom Facebookhistoriken i jakten på den som gillar dig allra mest.

– Blir du överväldigad av resultatet ska du givetvis dela med dina vänner vem som blir din prins eller prinsessa. Det är väldigt enkelt att dela resultatet och vi tror att det kommer bli kul. Hela Sverige kan vara med och fira bröllopet, säger Dan Ferna.

Och om du skulle bli besviken på resultatet finns faktiskt en livlina.

– Känner du att du absolut inte kan dela med världen vem som har gillat dig mest kan du göra om testet utan att den personen finns med i urvalet, säger Ferna.

”Ett sätt att visa kärlek”

Applikationen har utvecklats med byrån Tillsammans Sthlm under drygt en och en halv månad med och släpps under fredagen. Nu hoppas projektledaren Dan Ferna att så många som möjligt vill använda den.

– Vi vill att det här ska bli en kul grej. Det finns inget mål att vi ska para ihop folk utan det här är ett roligt test och ett sätt att visa kärlek, säger han.