Yngsta offret bara 10 månader

Uppdaterad 2015-11-07 | Publicerad 2015-10-31

På planet som störtade i Egypten satt 224 personer och alla tros ha omkommit i kraschen.

Flera bilder på de förolyckade personerna har nu publicerats.

Bland annat på 38-årige Iurli Schein och hans treåriga dotter Anastasia Scheina.

Det var under lördagsmorgonen som planet lyfte från turistorten Sharm el-Sheikh. Destinationen var St Petersburg i Ryssland.

Efter 23 minuter tappade man kontakt med flygplanet av modell Airbus A321. I planet som uppges ha haft en besättning på 7 personer, färdades 217 passagerare. De allra flesta var ryska turister. Alla tros ha omkommit i kraschen.

Körts till Kairo

De upphittade kropparna har nu körts till bårhuset i Kairo.

Under dagen har flera av de omkomna identifierats, delvis genom sociala medier. Två av de döda är 38-årige Iurli Shein och hans treåriga dotter Anastasia Sheina. De finns med på en bild som är tagen strax innan de klev på planet. Bilden publicerades på VKontake, en rysk sajt liknande Facebook. Profilen tillhör Olga Sheina, en annan person som också stod med på passagerarlistan.

Enligt nyhetssajten Mashable stod det skrivet ”Hej Peter (St Petersburg), hejdå Egypten. Vi reser hem”.

17 barn offer i olyckan

På en annan hjärtskärande bild från flygplatsen ses den yngsta passageraren, Darina Gromova, 10 månader, stå och titta ut på de parkerade flygplanen.

Minst 17 av de omkomna uppges vara barn, enligt Daily Mirror. På andra nyhetssajter förekommer andra siffror, som mest uppges det ha varit 24 barn på planet.

På den internationella flygplatsen Pulkovo i St Petersburg har flera vänner och anhöriga till passagerarna samlats för att få besked.