Huvud kan vara på väg med posten

Publicerad 2012-06-07

Nya brev från styckmördaren dök upp i går

I går dök ytterligare en hand och en fot upp i posten på två skolor i Vancouver.

Luka Rocco Magnotta, 29, sitter i förvar i Berlin, misstänkt för styckmordet på sin älskare.

Men fortfarande saknas mordoffrets huvud – polis befarar att det också kan ha skickats med posten.

Den kanadensiska porrskådespelaren misstänks ha styckat och ätit delar av sin älskares kropp. För två veckor sedan publicerade han en video på nätet som tycks visa brottet.

Magnotta flydde sedan till Frankrike efter att ha postat en hand och en fot till två ­politiska partier i Kanada. I den franska huvudstaden ska han ha festat i flera ­dagar innan han åkte vidare till grannlandet Tyskland.

I måndags kunde porrskådespelaren till slut gripas i Berlin, där han läste nyheter om sig själv på ett internetkafé, uppger Sky News.

Samtidigt fortsätter fasansfulla historier att rullas upp i Kanada.

Skickade flera brev

I går mottog två skolor i Vancouver fler styckade kroppsdelar från Magnottas offer, studenten Jun Lin, porrskådisens före detta pojkvän. Med handen och foten följde också skrivna brev, men polisen i Vancouver vill ännu inte avslöja innehållet i dem.

Och ännu saknas mordoffrets huvud.

Enligt The Sun befarar­ ­polisen att även det kan ha skickats med posten, men ännu har man ingen aning om var det kan dyka upp.

Falsklarm

I Montreal utbröt panik under gårdagen efter rapporter om att en tredje fot siktats på en trottoarkant i staden. Den lokala nyhetssajten CP24 rapporterar dock att upptäckten snabbt kunde avskrivas då det visade sig vara en gummifot.