Mördaren tog taxin med sitt offer

Publicerad 2013-05-18

Här lämnar mördaren Daniel Stani-Reginal, 19, sitt hem.

Övervakningsfilm visar hur han lugnt småpratar med taxichauffören.

I resväskan ligger grannen och ekonomistudenten Tosha Thakkar, 24 – våldtagen och strypmördad.

I flera månader förberedde den då 19-årige Daniel Stani-Reginal sitt brutala mord. Det före detta butiksbiträdet besökte flera tusen hemsidor och artiklar på internet om seriemördare och ökända våldtäktsmän i syfte att "utbilda" sig själv.

Den 9 mars 2011 gick han så till handling.

Våldtog och strypmördade

Grannen Tosha Thakkar, en 24-årig utbytesstudent från Indien, var på väg från ett gemensamt duschrum i huset i Sydneyförorten Croydon när hon stoppades av 19-åringen. Hela morgonen hade han tillbringat med att titta på nätporr där indiska kvinnor utsattes för grova övergrepp.

Efter att ha stoppat Tosha Thakkar våldtog Daniel Stani-Reginal henne.

Sedan ströp han den 24-årige studenten med en svart elkabel. När mordet var fullbordat pressade han ner Tosha Thakkar i en stor resväska och ringde efter en taxi.

Småpratade med taxichauffören

Bilder från taxins övervakningskamera visar hur Daniel Stani-Reginal lämnar sitt hem med den stora resväskan. I filmklippet ses den ovetande taxichauffören hjälpa den kallblodige mördaren med bagaget och småprata med honom.

Daniel Stani-Reginal bad sedan taxichauffören att köra honom till den närliggande Parramatta-floden, där han dumpade resväskan med den döda kvinnan, skriver Sydney Herald Times. Tosha Thakkars kropp hittades i floden två dagar senare av arbetare som utförde underhåll av en oljeledning.

I går dömdes Daniel Stani-Reginald, nu 21 år, i en domstol i Sydney till minst 30 års fängelse för mord. Stani-Reginald kan tidigast få nåd år 2041. Domaren säger att mördaren inte visat någon förmåga till empati och beskriver mordet som "exceptionellt grymt".