Malmö

Sekelskiftsvilla i Limhamn för 11,5 miljoner toppade klicken

Av: 

Frida Carlqvist

NYHETER

En villa i Limhamn med två bostäder över en dykaffär klickades mest under vecka 7.

Bland de andra toppklickade objekten till salu just nu finns två lägenheter mitt i city och två villor med närhet till strandängar.

Här är de fem hetaste bostäderna i Malmö på Hemnet just nu.

1. Limhamn, Malmö

Pris: 11 500 000 kronor. Antal klick: 15 768. Mäklare: Våningen & Villan.

Denna sekelskiftesvilla vid Strandparken och fiskehamnen i Limhamn toppar klicktoppen i Malmö under vecka 7. Den har, efter bara fyra dagar på Hemmet, klickats över 15 000 gånger.

Villan är 230 kvadratmeter stor och har en biarea på 4 kvadrat. Villan byggdes vid sekelskiftet och har kvar tidsenliga detaljer såsom smyckande stuckaturer, fiskbensparkett och höga fönster.

Huset används i dagsläget som två olika lägenheter men man kan lätt göra om det till en och samma bostad. Från entrén en trappa upp – källaren hyrs ut som butikslokal – når du hallen, med vardagsrum kök till höger och från det når du badrum. Till vänster om hallen finns ett vardagsrum från vilket du når ut till den inglasade verandan och längre in når du ett sovrum eller tv-rum. En trappa upp når du hallen till lägenhet nummer två. Här finner du badrum från vilket du når in i ett sovrum. Från sovrummet når du också ut till balkongen, som det delar med ett annat sovrum alternativt vardagsrum. Här finns också ett tv-rum och ett kök. Från hallen når du också upp i vindsvåningen där det finns ett större rum som används som allrum samt matplats. 

I källarvåningen finns en dykaffär vars hyreskontrakt medföljer köpet.

2. Gamla Väster, Malmö

Pris: 2 795 000 kronor. Antal klick: 12 902. Mäklare: MOHV Fastigheter.

Denna 3-rumslägenhet på 77 kvadratmeter klickades näst mest i Malmö förra veckan. Lägenheten ligger på Gamla Väster ett kvarter från Slottsparken.

Lägenheten ligger på första våningen i en byggnad från 1881. Den har ett vardagsrum, kök, badrum samt två sovrum. Avgiften ligger på 3 430 kronor i månaden.

Budgivning pågår. I skrivande stund är budet 3 600 000 kronor.

3. Klagshamn, Malmö

Pris: 7 500 000 kronor. Antal klick: 11 864. Mäklare: Bjurfors Limhamn.

Denna villa mitt på fälten några hundra meter utanför Klagshamn har en tomtarea på hela 1 185 kvadratmeter. Boarean ligger på 171 kvadrat och ett förråd som utgör en biarea på 18 kvadrat. Från huset har du utsikt över Öresund och ner mot Falsterbonäset. Villan har fem rum varav tre sovrum, ett sällskapsrum samt ett vardagsrum. Här finns också ett kök från 2012, ett badrum, en gästtoalett samt ett duschrum med bastu.

Villan byggdes sent på 1800-talet. Flera renoveringar har gjorts under 2010-talet och 2020 genomfördes en totalrenovering av ovanvåningen. 

I trädgården finns ett stort trädäck i västerläge med utsikt över strandängarna. 

4. Bunkeflostrand, Malmö

Pris: 5 295 000 kronor. Antal klick: 9 723. Mäklare: SkandiaMäklarna.

Denna funkisvilla byggdes år 1925 och är 150 kvadratmeter stor. Villan har sju rum. På entréplan finns två sovrum, ett kök, ett badrum samt ett vardagsrum. På ovanvåningen, som är mindre i yta, finns tre sovrum, ett allrum samt wc/duschrum.

Tomtarean ligger på 963 kvadratmeter. Villan ligger 75 meter från strandängarna och ungefär 350 meter från havet.

5. City, Malmö

Pris: 3 995 000 kronor. Antal klick: 9 231. Mäklare: Erik Olsson fastighetsförmedling.

Denna femrumslägenhet mitt i city ligger i ett hus som byggdes år 1963. Lägenheten är 109 kvadratmeter stor och ligger på tredje våningen av fem. 

Här finns tre sovrum som ligger på rad, ett badrum samt en gäst-wc, en tvättstuga, ett kök från vilket du når matrummet samt ett vardagsrum från vilket du når balkongen.

Avgiften ligger på 5 747 kronor i månaden.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

ANNONS

Storsäljare

Malmö

Köp en deal, spara upp till 90%

74% RABATT

995 SEK

Onlineutbildning i browlift

Lär dig göra tjockare, fylligare och snyggare bryn

82% RABATT

9 SEK

Presentkort på godis, läsk och annat gott hos Snacksbilen.se

Hemleverans inom 30 minuter

53% RABATT

1895 SEK

Onlinekurs i klassisk ansiktsbehandling

All kunskap för att sätta igång på egen hand

Publisert:

LÄS VIDARE

Arkitektritad villa från 2020 toppar klicken

ÄMNEN I ARTIKELN

Malmö

Hemnet