Femåringens foto av sin mamma hyllas i hela världen

Publicerad 2016-04-22

Den här bilden på Kelli Bannister och dottern Summer hyllas på sociala medier.

Kelli Bannister höll om sin sjuka 20 månaders dotter i duschen. Då tog hennes femårige son ett gripande fotografi. Efter att Kelli la upp bilden på Facebook har den hyllats av människor världen över.

Ett fotografi av en mamma och hennes lilla dotter sprids nu på sociala medier. Mamman på bilden heter Kelli Bannister och är en bloggare och fotograf från Perth i Australien. När bilden togs var hennes 20 månader gamla dotter Summer sjuk och Kelli hade inte sovit på flera dagar.

”Jag är fysiskt och psykiskt utmattad, men som alla mammor kör jag bara på. Den här morgonen när Summer hostade, kräktes och började få panik, slog mina mammainstinkter till och jag gick in i duschen med henne.”, skriver hon på Facebook.

Femårige sonen tog bilder

Enligt Kelli blev dottern lugn på några minuter tack vare värmen och det rinnande vattnet. Då kom Kellis femåriga son Taj in i badrummet. Sonen hade tagit med sig mobiltelefonen för att säga till mamma att hon fått ett sms och sedan tog han några bilder innan han gick ut och fortsatte titta på film. Senare upptäckte Kelli sonens bilder och kunde inte låta bli att dela med sig av en på sin Facebooksida.

Jag tänkte länge på om jag skulle posta det här eller inte, men det här är verkligt, rått och en av de värsta sakerna med att vara mamma, och något vi alla går igenom vid någon punkt. Det är delen ingen kan förbereda dig för, den delen där du skulle ge varje gram av ditt varande för att din älskling ska få må bra igen.”

Hyllas på sociala medier

I skrivande stund har bilden gillats över 37 000 gånger. Föräldrar världen över hyllar bilden för den vackra och naturliga skildringen av föräldraskapet. Det var också därför som Kelli bestämde sig för att lägga upp den.

”Det är en så naken och känslosam ögonblicksbild av moderskapet i all sin härlighet, med en stökig håruppsättning och allt!”, avslutar hon sitt inlägg.

Läs hela inlägget nedan:

”Jag tänkte länge på om jag skulle posta det här eller inte, men det här är verkligt, rått och en av de värsta sakerna med att vara mamma, och något vi alla går igenom vid någon punkt. Det är delen ingen kan förbereda dig för, den delen där du skulle ge varje gram av dig själv för att din älskling ska må bra igen.

Varje gråt och varje tår får ditt hjärta att krossas lite till och det enda du önskar är att det var du i stället.

Jag har inte sovit på flera dagar och jag är fysiskt och psykiskt utmattad, men som alla mammor så kör jag bara på.

Den här morgonen, när Summer hostade, kräktes och började få panik, slog mina mammainstinkter till och jag gick in i duschen med henne. Det lugnande ljudet av rinnande vatten och värmen som rörde vår hud gjorde henne lugn på bara några minuter.

Då kom min femåring in och tog den här bilden!

Det är en så naken och känslosam ögonblicksbild av moderskapet i all sin härlighet, med en stökig håruppsättning och allt.”

Följ ämnen i artikeln