Aftonbladets succémingel i Almedalen

Publicerad 2014-07-02

Hundratals besökare trängdes för att komma in på Aftonbladets mingel i Almedalen. Komiker, pr-konsulter, journalister, politiker och artister dök upp för att umgås och underhållas av DJ Salla.

– Det var första gången som Aftonbladet hade ett eget mingel i Almedalen och det blev verkligen en fantastisk kväll, säger Jan Helin, Aftonbladets chefredaktör.

I hård konkurrens med partier och PR-byråer bestämde sig Aftonbladet i år för att för första gången arrangera ett eget mingel. Och det blev en dundersuccé.

Kändistätt

Bland minglarna syntes Jenny och Niklas Strömstedt, Moderaternas partisekreterare Kent Persson, artisten Linda Pira och P3:s Henrik Torehammar. Aftonbladets chefredaktör Jan Helin kunde inte vara mer nöjd:

– Det blev en kanonkväll, helt fantastisk. Vi hade den perfekta mixen - precis som i en riktigt bra kvällstidning. Vi är hedrade av att ha Sveriges bästa DJ Salla, säger han.

DJ Salla från Redline Recordings, som tidigare var medlem i The Latin Kings och står bakom flera av de tyngsta hiphopproduktionerna på senare år, stod för musiken. Med sig hade han rapparna Linda Pira och Stor som såg ut att trivas i vimlet.

Återupprepas

Jan Helin lovar på stående fot att succén ska återupprepas:

– Självklart. Det här var inte sista gången Aftonbladet ordnade mingel. Nästa år gör vi det ännu bättre.

När tisdagskvällen övergick i natt hade 218 personer trängts och trivts i Aftonbladets stora tält på Cramérgatan i Visby.

Följ ämnen i artikeln