Så har det politiska landskapet förändrats

PODD Mellin: ”Synen på SD är en vattendelare”

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Oheliga allianser, nya lojaliteter, nya makthavare, block som luckras upp, avtal som rivs, partier som byter sida eller som förlorat inflytande, partier som riskerar att försvinna. Det händer onekligen en hel del inom svensk politik.

Bara den senaste veckan har vi nåtts av två nyheter: Liberalerna vill lämna januariöverenskommelsen – och Centerpartiet öppnar för att ta plats i en S-regering.

Man talar ofta om ett helt nytt politiskt landskap i Sverige. Och i det här avsnittet ska vi ta reda på exakt hur kartan ser ut just nu.

Var går gränserna?

Vilka vägskäl finns?

Och vad väntar på andra sidan krönet?

Det pratar vi om i Aftonbladet Daily.

Gäster: Lena Mellin, inrikespolitisk kommentator på Aftonbladet.

Programledare: Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är en daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde.

Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE