Polis jagar misstänkt trippelmördare

Uppdaterad 2015-05-26 | Publicerad 2015-05-24

Misstänks ha mördat sin mamma och hennes pojkvän samt sin sexåriga halvsyster

Brittisk polis jagar just nu 21-årige Jed Allen i Oxford som misstänks ha mördat sin mamma, sin sexåriga halvsyster och en 44- årig man i helgen.

I dag släppte polisen en bild på den misstänkte trippelmördaren och gick samtidigt ut med en varning till allmänheten.

– Om du ser honom, gå inte fram till honom utan ring polisen direkt, sa kriminalkommissarie Chris Ward till Daily Mail.

Det var vid halv nio-tiden i går som polis larmades till ett hus i orten Didcot i Oxfordshire, söder om centralorten Oxford.

I huset låg tre döda personer. Den sexåriga flickan Derin Jordon och två vuxna, Derins mamma Jan Jordon, 48, och hennes pojkvän Philip Howard, 44. Alla tre hade skador som gjorde att polisen omgående misstänkte att de mördats.

Spindeltatuering

Den mördade Jan Jordon ska, enligt uppgift till Daily Mail, vara 21-årige Jed Allens mamma och hennes sexåriga dotter ska vara Allens halvsyster.

Enligt tidningsuppgifter ska brottsoffren ha blivit knivhuggna till döds.

Under dagen i dag gick myndigheterna ut och varnade allmänheten för 21-åringen, som är känd av den lokala polisen sedan tidigare. Man har även offentliggjort en bild på honom och beskrivit hans signalement ingående.

Han har bland annat en speciell tatuering på handen föreställande en spindel.

– Vi har spärrat av ett stort område vid Oxfords universitet. Vi har också letat efter honom på ett flertal adresser i Didcot. Ett stort antal poliser deltar i jakten, säger kriminalkommissarie Chris Ward till Daily Mail.

Intresserad av serier

Jed Allen bedöms vara farlig, enligt polisen i Oxfordshire. Allmänheten uppmanas att inte konfrontera honom utan i stället omedelbart ringa polisen om man ser honom.

Enligt uppgifter till tidningen Mirror är ett av Allens stora intressen serier. Enligt tidningen identifierar han sig med figuren Wolverine. På flera bilder som publicerats figurerar han med knivar på handen, precis som seriefiguren Wolverine från serien X-men.

– Det är mycket viktigt att vi hittar honom så fort som möjligt,  säger Chris Ward till Daily Mail.

Grannar chockade

Polisen i Oxfordshire har fortfarande patruller vid huset i Didcot där kropparna hittades och man letar just nu fortfarande aktivt i området.

Familjen som Allen misstänks ha mördat hade bara bott i huset i några månader.

Grannar i Didcot som Daily Mail och Mirror varit i kontakt med är ”mycket uppskakade” och ”chockade” efter gårdagens makabra brott.

Följ ämnen i artikeln