200 000 kronor till alla

Uppdaterad 2016-10-12 | Publicerad 2008-03-17

Trissvinnare vecka 12

Ubder vecka 12 har flertalet vinnare skrapat fram 200 000 kronor. Bonuspengarna kommer bland annat gå till resor och lägenheter.

Torsdag 20 mars 2008

Jessica Runqvist från Norrköping tog med sig maken Patrik då det var dags att skrapa Triss i tv. Där kunde de bevittna hur de blev 200 000 kronor rikare.

Jessica är 30 år och kommer från Svärtinge utanför Norrköping. Hon jobbar som mellanstadielärare. Även när hon är ledig är det barn som gäller, dock hennes egna. Familjen är hennes största intresse och hon är engagerad i barnens aktiviteter.

För dagens vinst ska hon ta med hela familjen på en resa. Förra året var de i Thailand. Kanske blir det en favorit i repris?

Onsdag 19 mars 2008

Gun ”Kicki” Höglund-Karlsson, 55, från Kil blev i morse 200 000 kronor rikare. Hennes syster Ylva var med och delade glädjen i tv-studion.

Gun kallas ofta Kicki, men hon vet inte var det kommer ifrån. Hon älskar att byta miljö så en resa blir det nog för pengarna. Hon ska även passa på att köpa en ny cykel, lagom till att våren börjar infinna sig i landet.

Pengarna hade knappast kunnat komma mer lägligt. Sedan en tid tillbaka är Gun arbetslös. Tidigare har hon arbetat som receptionist och personlig assistent.

Numer ägnar hon dagarna åt att motionera. Hon har bland annat börjat styrketräna. En och annan bra bok slinker igenom mellan träningspassen.

Måndag 17 mars 2008

I morse skulle Catarina Lundahl-Benedictsson från Saltsjö-Boo skrapat Triss. Skrapnerverna blev för stora och i stället blev det sonen Andreas som fick skrapa. Andreas skrapade fram 200 000 kronor.

Catarina sa tidigare att dagens vinst ska investeras i lägenheter till båda barnen, Andreas och Jennifer. Nu är de en bit på väg i alla fall.

Följ ämnen i artikeln