När kaxiga Carolina blev en knäsvag flicka

Carolina Gynning , 29, programledare för ”I huvudet på Gynning” och ”Hitmakers” i Kanal 5.

Jag kommer ihåg när jag var liten och såg två kända personer för första gången. Det var Helena Christensen och Michael Hutchence i Köpenhamn. De gick längs Ströget tätt hopslingrade, det såg ut som om det var de mot världen. Jag frös till is. Även om jag ville gå fram och säga hej eller bara ta på mina idoler så vågade jag inte. Och den känslan håller i sig. Man skulle kunna tro att när man blir en känd person själv, så kan man inte bli ”starstruck” längre. Så är inte fallet.

I förrgår var jag med en väninna på James Blunts konsert i Globen. Jag träffade James på Ibiza i somras och han var världens mysigaste och roligaste kille. Men jag kände hela tiden ”Herregud vad ska jag säga till James Blunt, han är såååååå känd”. Och här står lilla jag.

Från att vara kaxiga, världsvana Carolina blev jag helt plötsligt en knäsvag liten flicka som inte vet vad hon ska säga. Lite som när man var nyförälskad och tolv år gammal.

Bara killen sa något till en så började man skaka.

Globen var helt fullproppad av alla sorters människor. Det är en salig skara som tilltalas av Mr Blunts sånger som i högsta grad reflekterar allas våra liv.

Jag och min kompis diggade till den härliga musiken och sen var det dags att traska backstage med en skara förväntansfulla damer. Vi hade fått biljetter där det stod ”James Blunt aftershow, no cameras, no autographs. JUST FOR FUN”.

Där stod han i all sin enkelhet och vi började babbla på om allt möjligt. En kille i hans crew gav mig en vodka med apelsinjuice och jag som inte brukar dricka blev otroligt exalterad. Jag står och har en konversation med självaste James Blunt, tänkte jag. Fan vad coolt ...

Ända tills vi kom in på ämnet att de sover i bussen varje natt och att det är ganska jobbigt att sova där. Då sa jag:

”BUT I MEAN A CONSERT, ISN’T THAT LIKE A BIG ORGASM AND THEN YOU JUST WANT TO SLEEP!

Det blev helt tyst i två minuter, sen började alla i bandet skratta. No it’s not!

Nej, klart det inte är, tänkte jag och tog min väninna under armen och gick ut i den kyliga vinternatten. Glad att jag i alla fall fått ur mig några ord. Nästa gång blir det fler, det lovar jag.

Följ ämnen i artikeln