Photoshoppade sig för maken – hans svar är fantastiskt

Uppdaterad 2015-10-19 | Publicerad 2015-10-17

”Älskar henne som hon är”

Kvinnan tog lättklädda bilder

Frun bad fotografen som tog hennes lättklädda bilder att photohoppa bort alla hennes skavanker. När hon visade bilderna för sin man reagerade han – genom att skriva ett brev till fotografen.

Fotografen Victoria Haltom skrev den 12 oktober ett Facebookinlägg där hon beskriver en gång då hon ”gjorde bort sig rejält på jobbet”. Inlägget handlar om ett rörande brev hon fått från en man. Victoria hade tidigare tagit lättklädda bilder på mannens fru och, på fruns begäran, retuscherat bort alla ska kvinnans skavanker. Inlägget har nu delats över 3000 gånger och fått över 11 000 ”gilla”-markeringar.

”Det här är inte min fru”

Brevet inleds med en försäkran om att han inte är ute efter att klaga på Victorias jobb med bilderna utan på det faktum att de photoshoppats.

”Bilderna är jättevackra och du är en duktig fotograf. Men det här är inte min fru. Du har tagit bort alla hennes skvanker. Jag vet att hon bad dig om detta men skavankerna är de detaljer som påminner om vårt liv tillsammans. När du tog bort hennes bristningar tog du bort minnena av våra barn. När du tog bort hennes rynkor tog du bort två decennier av skratt".

”Säger inte att jag älskar henne tillräckligt ofta”

I brevet tackar mannen fotografen för att bilderna fått honom att inse något. Att han inte visar sin fru tillräcklig uppskattning.

”Jag skriver det här brevet för att tacka dig. När jag ser bilderna inser jag att jag inte säger hur mycket jag ÄLSKAR och avgudar henne. Hon trodde att de här retuscherade bilderna är vad jag vill ha. Jag måste göra bättre ifrån mig och under resten av mitt liv kommer jag att visa henne uppskattning. Tack för påminnelsen.”

Läs hela inlägget nedan.

Följ ämnen i artikeln