Dags att vi talar öppet om hotet mot Sverige

Sverige förändras i rask takt och vi är många som känner oro inför den ökande tillströmningen av främmande element i vårat samhälle. Därför tänker jag ta bort bladet från munnen och skriva om det som många i Sverige tänker men inte alltid säger.

Det handlar om en utveckling som känns som ett hån för alla hederliga svenskar som i årtionden lagt ned kraft och arbete både för att skapa ett bra land och i försvaret av starka blågula värderingar. Nu utmanas – eller man kanske ska använda ordet HOTAS – dessa värderingar av krafter som växer sig allt starkare för varje dag.

Faktum är att dem utgör DET STÖRSTA HOTET MOT VÅRT LAND sedan 2a värdskriget!

Trots att dem tydligt visar sitt ointresse för att anpassa sig till det moderna svenska samhället. Samtidigt förväntar dem sej att vi andra helt plötsligt ska ge upp det som vi tror på och anpassa oss efter dem!

Alla är inte men många av dem är Fanatiska i sitt förakt för våra svenska traditioner och värderingar. Ta bara den gammalmodiga synen på brott och straff. Det är möjligt att den var modern PÅ MEDELTIDEN!!! men i ett land som vårat hör den då inte hemma åtminstone inte som jag ser det och vi är många som tycker likadant!

Dem har en dold agenda också som måste lyftas fram. Bakom sina konstiga och otidsenliga kläder gömmer sig ett glödande hat mot mycket av det som vi svenskar har kämpat fram och skapat under årtionden i det här landet. Och det tror dom att vi plötslig är BERÄDDA ATT GE UPP? Skulle inte tro det…..

Ta bara en sån sak som att dom utan skam har synpunkter på vilket kött som vi ska äta här och hur det ska vara slaktat. För i tiden kunde man äta vad man själv ville i det här landet. Har dom inte begripigt att dom befinner sig i en demokratist stat eller?

Så ser det ut i dagens Sverige och det är hög tid att protestera. Jag är inte motståndare till olika människor men om de tillåts fortsätta föröka sig i nuvarande takt så står vårat samhälle inför MYCKET STORA PÅFRESTNINGAR som kommer att skaka om det som vi står för och som har givit oss en speciall ställning i hela världens ögon.

Våga se hur verkligheten ser ut i vitögat. Det finns ett växande motstånd med högre rop i debatten. Men vad ska vi göra? SLÄNGA UT DEM!??

Det vore kanske att gå lite väl långt. Men vi borde i alla fall inte släppa in Sverigedemokraterna i riksdagen.

Följ ämnen i artikeln