”Zäta” bröt torkan – men Detroit föll

Publicerad 2016-11-03

Henrik Zetterberg gjorde säsongens fösta mål.

Men det hjälpte inte Detroit.

När drygt en minut återstod av matchen kvitterade Philadelphia, och vann i förlängningen.

Philadelphia hade plockat upp ett 0–2-underläge till 2–2 när Zetterberg slog till i mitten av tredje perioden.

Dessförinnan hade Detroit-svenskarna Gustav Nyquist och Jonathan Ericsson också noterats för poäng.

Målet var Zetterbergs första sedan den 17 mars i Columbus, eller 21 ligamatcher, enligt Detroit News. Zetterberg missade World Cup i Kanada på grund av en knäskada.

Men när drygt en minut återstod av matchen kvitterade Mark Streit för Philadelphia, igen, och Detroit tappade segern.

Jakub Vorácek avgjorde matchen 1.41 minuter in i förlängningen, och Detroit fick nöja sig med en poäng.

Detroit har inte vunnit borta mot Philadelphia sedan 1997.

Vancouver åkte på ännu en tungt nederlag. Efter nattens 3-0-förlust mot Montreal har Sedinarnas Vancouver inte tagit en seger på fem raka matcher.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se