Uppdaterad 2015-09-14 | Publicerad 2015-09-11

Borussia Mönchengladbach har inlett Bundesliga uselt.

I kväll kom fjärde raka förlusten.

Albin Ekdals Hamburg vann med 3-0.

I fjol överraskade Borussia Mönchengladbach positivt och spelade till sig en Champions League-plats. Den här säsongen har dock börjat uselt för Branimir Hrgotas och Oscar Wendts lag.

Efter 0-4 mot Borussia Dortmund och 1-2 mot både Mainz och Werder Bremen kom nästa tunga smäll. Mönchengladbach, som startade med Oscar Wendt som vänsterback, åkte på en 0-3-förlust hemma mot Hamburg.

Två mål av Lasogga

Albin Ekdal spelade hela matchen för bortalaget, och fick se lagkamraten Pierre-Michel Lasogga grundlägga vinsten i första halvlek med två snabba mål. I andra halvlek fastställde Nicolai Müller slutresultatet 3-0.

Därmed har Borussia Mönchengladbach, där Branimir Hrgota inte fanns med i truppen, förlorat de fyra första matcherna i Bundesliga den här säsongen.