Svenskens första mål i Serie A

Uppdaterad 2018-08-09 | Publicerad 2015-09-27

Debut i förra omgången.

I dag kom första målet för Hellas Veronas svenske mittback Filip Helander när han gjorde matchens öppningsmål mot Lazio.

Sen flytten från Malmö till Hellas Verona har Filip Helander haft svårt att ta en plats i Serie A-laget.

Men så senast, borta mot Inter, fick han en startplats som han förvaltade så bra att han blev kvar i startelvan mot Lazio idag.

Ett lyckat beslut från tränarstaben. Efter 33 minuter höll svensken nämligen sig framme på en ribbretur och nickade in 1-0. Resultatet stod sig till halvlek, men sen vaknade Lazio till.

Avgjorde trots tio man

Efter 63 minuter kvitterade Lucas Biglia på straff och trots att Mauricio i Lazio fick sitt andra gula kort i 81:a minuten kunde Rom-laget sätta ett segermål genom Marco Parolo.