Superinhoppet räddade Atletico

Uppdaterad 2016-05-03 | Publicerad 2016-04-30

Griezmann hjälte mot Rayo Vallecano

Atletico de Madrid hade problem att få hål på Rayo Vallecano.

Då byttes Antoine Griezmann in och frälste sitt lag efter bara en minut på planen.

Nu är klubben delad serieledare.

Griezmann.

Det tätnar allt mer i toppen av den spanska ligan.

Tidigare i dag tog Real Madrid tillfälligt över serieledningen i La Liga tack vare Gareth Bales nickmål mot Real Sociedad i den 80:e minuten.

Men efter Atletico de Madrids möte med Rayo Vallecano är ordningen återställd, om man är lagd åt det röd-vit-randiga hållet.

Det dröjde dock till en bit in i andra halvlek innan hemmalaget fick hål på motståndarna på Vicente Calderon.

Antoine Griezmann behövde bara en minut

Antoine Griezmann byttes i den 54:e minuten in mot Luciano Dario Vietto.

I den 55:e minuten hade den franske stjärnan gjort matchens enda mål.

Griezmann höll sig påpassligt framme utanför straffområdet efter en misslyckad försvarsnick och dammade säkert in 1–0 med vänstern.

Segern tar Atletico upp i delad serieledning då Barcelona senare på kvällen besegrade Real Betis med 2-0.

Med två omgångar kvar har Atletico 85 poäng, lika många som Barça, en före Real Madrid.

(OBS! Några användare kan ha problem att se tv-klipp i mobilenheter. Vi jobbar på en lösning).

Se mer klipp och höjdpunkter på Viasatsport.se.