Kryssade borta mot Israel

Drömstart med mål efter två minuter.

Men Portugal tappade ändå poäng borta mot Israel.

Ett slumpmål räddade portugiserna på stopptid.

Som väntat tog Portugal ledningen i matchen. Efter bara två minuter gjorde försvararen Bruno Alves 1-0 till bortalaget.

Men halvvägs in i första halvlek vaknade hemmalaget. Och det var vänsteryttern Eden Ben Basat och anfallaren som låg bakom vändningen.

Ben Basat lirade fram Hemed som satte 1-1 i den 24:e minuten. En dryg kvart senare var det ombytta roller och Ben Basat gav Israel ledningen med 2-1.

I den 70:e minuten utökade Rami Gershon till 3-1 med en nick efter en hörna. Men portugiserna replikerade omgående genom Helder Postiga.

Portugiserna gjorde flera byten och flyttade upp allt de hade. På stopptid kom också kvitteringen.

Kvitterade med slumpmål

Portugal skickade in ett inlägg från höger och det blev en rörig situation framför mål. En försvarare i Israel skulle rensa undan men sköt bollen på Fabio Coentrao som styrde in 3-3.

Det här resultat gör att Portugal tappar marken mot Ryssland i kampen om gruppsegern. Laget är trea i gruppen på åtta poäng, fyra bakom ryssarna som har en match mindre spelad.