En match där Celta Vigo kördes över med hela 4–0.

Atletico Madrid har haft en jobbig start på säsongen med bara två poäng på lika många matcher i La Liga.

De stora titelrivalerna Barcelona och Real Madrid har däremot tagit full pott och har redan skapat en lucka ned till Diego Simeones manskap.

Men i dagens bortamöte med Celta Vigo blev det rejäl islossning.

Efter en mållös första halvlek gick Atlético på knock i andra och vann till slut med hela 0–4 på Estadio de Balaídos.

Två mål och assist av Griezmann

Bortalagets målfest inleddes när Koke trycket in 0–1 på ett tillslag efter ett inlägg från Antoine Griezmann.

Och Griezmann fortsatte att ställa till med oreda för Celta Vigo. Fransmannen stod för två nickmål när han satte både 0–2 och 0–3 i den 73:e respektive 80:e minuten.

Slutresultatet fastställdes när Angel Correra slog in 0–4 i matchens slutskede.

Tredje raka förlusten

En som däremot inte behöver skämmas överdrivet mycket över storförlusten är John Guidetti. Den svenske anfallaren fick spelledigt i dagens match då han väntas bli pappa när som helst.

Anfallaren lär dock vara angelägen att snabbt komma tillbaka och hjälpa sitt lag på planen.

Celta Vigo har nämligen haft en riktigt motig inledning på säsongen – dagens förlust var den tredje raka i La Liga för förra årets ligasexa