Sedan tog IFK Göteborg ledningen efter en målvaktstavla.

– Det är omöjligt att den där ska gå in, säger C Mores expert Alexander Axén.

IFK Göteborg

Robin Söder har dragits med en hjärnskakning de senaste veckorna, men hoppade in mot Kalmar senast.

Mot AIK var han tillbaka i startelvan.

Anfallaren fick också ett superläge i den första halvleken när Oscar Linnér var ute och cyklade, men Per Karlsson hann emellan och Söder brände öppet mål.

– Det är en väldigt osynkad defensiv. Sedan är det mer eller mindre ett mirakel att det inte blir mål, säger C Mores expert Jon Persson.

”Omöjligt att den ska gå in”

I den 35:e minuten tvingades Söder kliva av efter att ha fått en smäll. Enligt C Mores Olof Lundh mådde anfallaren dåligt och kände av hjärnskakningen.

Precis innan halvleken var slut tog IFK Göteborg ledningen efter att Giorgi Kharaishvili satt en frispark som Oscar Linnér kanske borde ha räddat.

– Det där avståndet och efter backen, det är omöjligt att den där ska gå in, säger Alexander Axén.

– Linnér ska ta den alla dagar i veckan, säger Jon Persson.

Linnér hamnade återigen i blickfånget efter ett svagt ingripande när Patrik Karlsson Lagemyr satte 2–0.