Publicerad 2017-03-18

Tino Kadewere.

Djurgården har jagat anfallare under transferfönstret.

I dag nätade både Tino Kadewere och provspelaren Haruna Garba.

Nyförvärvet Aliou Badji debuterade när Dif vann träningsmatchen mot norska Tromsö.

Gustav Engvall har varit på väg in till Djurgården i flera veckor - men Bristol City har sagt nej. I dag startade Dif med Tino Kadawere och provspelaren Haruna Garba i anfallet. Det blev en succé.

Provspelaren nätade

Båda gjorde mål i första halvlek.

Kadawere gjorde 1–0 till Djurgården efter att ha dribblat bort två försvarare och sedan rundat målvakten i Tromsö. Den norska klubben kvitterade, men bara minuter senare sköt provspelaren Haruna Garba in 2–1.

I den 67:e minuten gjorde Aliou Badji debut för Djurgården. Anfallaren, som har spelat Afrikanska U20-mästerskapet för Senegal, hoppade in för den allsvenska klubben. Han var nära att bli målskytt i slutskedet, men nådde inte fram när han fick öppet mål.

El Kabir fastställde slutresultatet

Othman El Kabir fastställde slutresultatet 3–1. Först halkade han i en duell med en spelare i Tromsö och drog med sig honom i fallet. Sedan tog sig El Kabir in i straffområdet och avslutade distinkt i bortre hörnet.

Djurgården inleder allsvenskan mot IK Sirius på Tele2 Arena.