För Palermo blev det storförlust borta mot Juventus.

Filip Helander hade det ännu värre.

Mittbacken skadades sig när hans Verona föll hemma mot bottenkonkurrenten Frosinone.

Oscar Hiljemark spelade från start när Palermo gästade Juventus i Turin. Men mittfältaren kunde inte göra något för att förhindra ”den gamla damens” storseger.

Sami Khedira, Paul Pogba, Juan Cuadrado och Simone Padoin såg till att Juventus vann med 4-0. En tung förlust för Palermo då bottenkonkurrenterna Carpi och Frosinone vann i helgen. Palermo är nästjumbo, laget har tre poäng upp till säker mark.

Skadad och utbytt

Filip Helander, mittback i Verona, hade det dock ännu tyngre än Hiljemark.

Försvararen blev skadad i första halvlek och tvingades lämna matchen. Då var Verona redan i underläge efter Adriano Russos mål i den 15:e minuten.

Helander fick se Verona kvittera till 1-1 efter en dryg timme. Men på stopptid kom käftsmällen.

Alessandro Frara avgjorde för Frosinone i den 92:e minuten. Ett resultat som gör att Verona är cementerat i botten av Serie A. Klubben har nio poäng upp till säker mark.

Med andra ord måste både Verona och Palermo kriga rejält i slutet av ligaspelet för att inte svenskarna ska trilla ur italienska ligan.