Uppdaterad 2018-12-03 | Publicerad 2018-12-02

Robin Olsen fick släppa förbi sig två bollar mot Inter.

Men Roma lyckades hämta upp underläge två gånger om.

Mötet på Stadio Olimpico slutade 2–2.

Roma, som bara hade en seger i ligan på de fem senaste matcherna, var nära att ta ledningen i mitten av första halvlek. Patrik Schick klackade fram bollen till Alessandro Florenzi som sköt i stolpen.

Några minuter senare fick måltjuven Mauro Icardi bollen när han gick i djupet i straffområdet. Men Robin Olsen kom ut bra och räddade argentinarens avslut.

Inter tog ändå ledningen strax före halvtid. Keita Balde kunde stöta in ett inlägg från högerkanten bakom en chanslös Olsen.

Cengiz Under brände ett jätteläge mot Real Madrid i Champions League i veckan. Men Inter tog han revansch med att dunka in bollen med vänsterfoten i den 51:e minuten.

Glömde bort Icardi

I den 66:e minuten fick Inter hörna. Då stod Roma-försvaret och sov när Icardi omarkerad kunde nicka in 2–1.

Mötet på Stadio Olimpico slutade dock oavgjort. Roma fick straff och Aleksandar Kolarov skickade in 2–2 med sin vänsterfot.

Inter skapade några chanser i slutet av matchen men Olsen tog de bollarna som hamnade hos honom.