Griezmann med hattrick i Atléticos storvinst

Publicerad 2018-02-25

Antoine Griezmann stod för ett hattrick när Atlético Madrid bortaslog Sevilla med hela 5–2.

En viktig seger inför nästa helgs seriefinal mot Barcelona.

Atlético Madrid ser ut att vara det enda laget som kan hota Barcelona i toppen av den spanska ligan den här säsongen.

Efter 25 spelade omgångar är Barcelona sju poäng före Diego Simeones lag som i den sena söndagsmatchen slog Sevilla på bortaplan med 5–2.

Även om Sevilla hade mest boll var det Atlético som gjorde målen. Det första, efter 29 minuters spel, bjöds man dessutom på efter att Ever Banega tappat bollen till Diego Costa som enkelt kunde göra 1–0.

Seriefinal nästa helg

2–0 var ett mycket vackert mål signerat Antoine Griezmann där fransmannen med högern borrade in bollen i målvaktens högra kryss.

I andra halvlek stod Griezmann för ytterligare två mål och fixade ett hattrick. Anfallaren passade dessutom fram till Kokes 4–0-mål.

Två sena mål av sjätteplacerade Sevilla gav slutresultatet 5–2.

Efter ligaomgången som väntar i veckan åker Atlético Madrid på söndag till Camp Nou för ett nyckelmöte med Barcelona.