Napoli tog elfte vinsten - fortfarande obesegrat

Publicerad 2017-11-18

Napoli fortsätter att ånga på i Serie A.

På lördagskvällen kom elfte segern på tretton ligamatcher - klubben toppar ligan.

Det blev 2–1 hemma mot Milan.

Milan var blekt i första halvlek. Laget hade inte en enda bollberöring i offensivt straffområde under de första 45 minuterna, enligt statistikbyrån OptaPaolo.

Napoli var klart bättre. Laget var rättvist i ledningen med 1–0 efter mål av Lorenzo Insigne.

I den 73:e minuten utökade Napoli toill 2–0 efter ett lyckat inhopp från Piotr Zielinski. Han hade bara varit på planen i några minuter när han sprang igenom och gjorde mål.

Toppar ligan före Juventus

Milan reducerade till 1–2. Men målet kom sent, i minut 91. Alessio Romagnoli tryckte in bollen från distans på ett volleyskott.

Napoli har inlett Serie A strålande, laget är fortfarande obesegrat. Efter tretton ligamatcher har klubben elva vinster, man toppar tabellen på 35 poäng. Juventus är tvåa i Serie A. ”Den gamla damen” har spelat en match färre och möter Sampdoria i morgon.