Cristiano Ronaldo

Uppgifter: Ronaldo utfryst i Juventus omklädningsrum

Av: 

Moa Berander

Cristiano Ronaldo.

Foto: Valerio Pennicino / Getty Images Europe

FOTBOLL

Cristiano Ronaldo missade en träning med Juventus – för att åka och köpa en ny bil.

Det uppskattades inte av hans lagkamrater, som tycker att stjärnan specialbehandlas av klubben.

Enligt spanska AS är Ronaldo mer eller mindre utfryst i omklädningsrummet.

Efter 3–0-förlusten mot Milan i söndags, var Juventus tillbaka på träningsplanen dagen efter. Förutom Cristiano Ronaldo. Han hade fått ledigt från träningen för att åka och besöka Ferraris bas i Maranello. Vid besöket köpte han också en Ferrari Monza, som är värd närmare 17 miljoner svenska kronor, uppger AS. Med sig hade han klubbpresidenten Andrea Agnelli.

Men att storstjärnan fick ledigt var inte populärt bland lagkamraterna. De anser att portugisen specialbehandlas. Enligt uppgifter är Ronaldo mer eller mindre utfryst i Juventus omklädningsrum, på grund av friheten han får från klubbledningen.

Tidningen uppger också att lagkamraterna inte ser Ronaldo som sin ledare, på grund av hans attityd på planen, och hans reaktioner när han inte får bollen.

Ronaldo besökte Ferraris bas i Maranello under måndagen. Där köpte han även en ny bil (inte den på bilden).

Foto: INSTAGRAM (@FERRARI)

”Som alla andra spelare”

Det är inte första gången som Juventus anklagas för att specialbehandla Ronaldo. I november uttalade sig Andrea Pirlo om påståendena.

– Jag behandlar honom som alla andra spelare. Jag är alltid tillgänglig, på och av plan. Det är enkelt att ha en bra relation med andra ödmjuka personer, sa Juventus tränare då, enligt Daily Mail.

Juventus riskerar att missa Champions League, vilket har startat ryktet om att Ronaldo kommer lämna klubben, då han inte är intresserad av att spela i Europa League.

Han har ryktats till två av sina tidigare klubbar, Manchester United och Real Madrid. Dessutom har det ryktats om en stor övergång till PSG, och portugisens moderklubb Sporting Lissabon. Enligt Daily Mail har Ronaldos mamma Dolores försökt övertala honom om att komma hem till Sporting innan nästa säsong.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Milans uppvisning – krossade Torino med 7–0

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Cristiano Ronaldo

Fotboll

Juventus FC