Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-12-05

"Vi har ett fantastiskt lag"

Barcelona tog i går sin nionde raka seger, nytt klubbrekord.

Det kan de tacka Villarreals Juan Manuel Pena för.

HITTAT SEGERTAKTERNA Ronaldinho och Tiago Motta dansar segerdans mot Villarreal.

På de senaste sju ligamatcherna har Barcelona enbart segrar och 22-2 i målskillnad.

Men i går krävdes det en hel del tur för att rädda segern mot Villarreal.

Det första målet kom efter 23 minuter. Ronaldinho slog en låg frispark till vänster utanför straffområdet. Målvakten Sebastian Viera lämnade en onödig retur. Bollen studsade på Villarreals försvarare Juan Manuel Pena och gick i mål.

2-0 kom 20 minuter in på andra halvlek. Deco avancerade utanför straffområdet och drog på från distans. Skottet ändrade riktning på - just det Juan Manuel Pena.

Henke hoppade in

Sebastian Viera var chanslös på skottet, och Villarreal var sedan aldrig riktigt nära att vända.

- Vi har ett fantastiskt lag med massor av kvalitet. Vi spelar alltid på samma sätt och jag tycker att vi är mognare än i fjol, säger Henk ten Cate som tillsammans med Eusebio hade hand om laget i stället för sjuke Frank Rijkaard.

I slutet av matchen gjorde Henrik Larsson ett inhopp. Han var nära att ordna en straff när han drogs ner i straffområdet.