Messi hjälte för Barcelona i Stockholm

Uppdaterad 2016-08-04 | Publicerad 2016-08-03

Oroligheter vid bänken efter superstjärnans insats

Lionel Messi stod för två assist när Barcelona slog Leicester med 4-2 på Friends Arena.

Men när den argentinska superstjärnan blev utbytt i andra halvlek blev det tumult.

– Det blev stor trängsel när alla ville ta en bild, säger Aftonbladets fotograf Andreas Bardell.

Champions Cup-matchen mellan Leicester och Barcelona på Friends Arena lockade storpublik.

Båda lagen mönstrade starka startelvor. Hos Barcelona återfanns både Lionel Messi och Luis Suarez med från start, samtidigt som Leicesters skyttekung Jamie Vardy tillsammans med Riyad Mahrez inledde för Leicester.

Två assist i första halvlek

Barcelona rivstartade den första halvleken och kunde ta ledningen efter drygt 25 minuter när Lionel Messi hittade Munir El Haddadi i djupled, som distinkt kunde placera in ledningsmålet.

Barcelona skapade sig mycket ytor på mittfältet och visade prov på ett skickligt passningsspel – och återigen var det Messi som skulle vara i blickfånget.

Innan den första halvleken var slut hade Messi stått för ytterligare assist, då till Luis Suarez, och tog upp Barcelona i en 3-0 ledning.

Tumult vid bänken

Messi fick under matchen flertalet laserstrålar i ansiktet från publiken.

Och när argentinaren byttes ut med dryga halvtimmen blev det tumult vid avbytarbänken.

Aftonbladets fotograf Andreas Bardell berättar att det blev stor trängsel vid bänken när mängder av folk ville ta en bild med superstjärnan.

– Det var massor med folk kring bänken som ville ta sig ner till Messi. När han vände sig om mot publiken blev det stor trängsel när alla ville ta en bild. En liten kille hoppade ner och bankade på plexiglaset som skyddar spelarna. Suarez blev livrädd, säger Bardell till Sportbladet.

Matchen slutade 4-2 till Barcelona efter att Ahmed Musa stått för Leicesters två mål.