Ny seger för Östersund – krossade Sirius

Uppdaterad 2017-07-25 | Publicerad 2017-02-11

En vecka kvar till premiären av Svenska cupen.

Då körde Östersund över Sirius med 4–0.

– En bra dag på jobbet, säger Ken Sema till Östersunds hemsida.

Östersund fortsätter att visa fin form inför Svenska cupen-premiären hemma mot Varberg nästa lördag.

På lördagen krossade laget nykomlingen Sirius med 4–0 på träningslägret i spanska Salou.

Johan Bertilsson dunkade in 1–0 i sjätte minuten efter fint förarbete av Ken Sema, som drog fram längs vänsterkanten och fick i väg ett inlägg.

Sirius-slarv

Kvarten innan paus utökade Saman Ghoddos (tio mål i allsvenskan i fjol) till 2–0 efter slarv i Sirius-försvaret, innan Curtis Edwards satte 3–0 i början av andra efter att Ghoddos haft en frispark i stolpen.

I slutminuterna satte nyförvärvet Ludvig Fritzon spiken i kistan till 4–0.

– En bra dag på jobbet. Det känns som att vi kan göra de enklare målen i år. Nu har vi minst två man inne i boxen, säger Ken Sema till Östersunds hemsida.

Östersund har ännu inte förlorat en match under försäsongen (fyra segrar, ett kryss).

”Har förutsättningar”

– Det gäller att vi fortsätter vara ödmjuka och fortsätter att jobba hårt. Men vi har verkligen förutsättningar att göra något riktigt bra i år, säger Ken Sema.

Desto tyngre för Sirius – inte minst för Andreas ”Ante” Eriksson.

Mittfältaren, som drog korsbandet och missade hela förra säsongen, var tillbaka efter skadan – men fick lämna planen efter bara fyra minuter.

35-åringen har haft problem med en baksida och tog sig också mot just baksidan när han klev av.