Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-05-13

Henrik Larsson utbytt när mästarna förlorade

Barcelona ställde upp utan sina största stjärnor i den för de spanska ligamästarna betydelselösa ligamatch mot Sevilla.

Och det märktes när Barcelona förlorade med 3-2.

Henrik Larsson spelade från start men byttes ut efter 70 minuter och lär inte vara nöjd med sin insats.

Högerbacken Daniel Alves, som för övrigt ryktas vara på väg till Barcelona till hösten, slog in en kanon från 25 meter i den 22:a minuten. Aitor Ocio spädde på den ledningen tre minuter senare genom att dundra in en straff i nättaket.

Men Barcelona ville inte vara sämre och svarade med två mål på två minuter precis innan paus. Belleti hittade Ezquerro som nickade in 2-1 och Silvinho skickade in kvitteringen från inläggsläge ute på kanten.

Barcelona skärpte till sig en aning efter paus men Kepas 3-2 med en kvart kvar att spela var ändå rättvist. Kepas sjätte mål den här säsongen kom efter hörna och Sevillaspelaren hade tidigare i matchen fått ett mål felaktigt bortdömt för offside

Larsson blek och utbytt

Henrik Larsson spelade 70 minuter men var lika blek som sina lagkamrater. Barcelona vilade Ronaldinho, Etoó, Giuly, Puyol och en massa andra och det talar för att Larsson får börja på bänken i onsdagens Champions League-final mot Arsenal.

Sevilla vann finalen av UEFA-cupen mot Middlesborough i veckan och visade mot de spanska mästarna varför. I och med segern ligger Sevilla på fjärde plats med 65 poäng inför den sista matchen på tisdag. Då möter laget Real Madrid hemma medan Osasuna, som också står på 65 poäng, gästar Valencia.

Fjärdeplatsen betyder kval till Champions League.