Barça vände mot Eibar – Suárez stor hjälte

Uppdaterad 2015-10-27 | Publicerad 2015-10-25

Suarez frälste Barça.

Eibar chockstartade mot Barcelona på Camp Nou genom att ta ledningen i den tionde minuten.

Sedan klev Luis Suárez fram och gjorde hattrick.

Eibar hade aldrig gjort mål på Barcelona.

Men i årets bortamöte på Camp Nou chocköppnade det baskiska laget när skyttekungen Borja Bastón höll sig framme och rullade in 1–0 till gästerna efter tio minuter.

Mascherano fick rött kort

Det dröjde ytterligare tio minuter innan ordningen återställdes. Luis Suárez nickade vackert in ett inlägg från Sandro Ramírez och 1–1 stod sig till paus.

Andra halvlek hann knapp börja innan Suárez var där igen, framspelad av Neymar, med ett kliniskt avslut.

Barças framfart stoppades upp något när Javier Mascherano från ingenstans fick rött kort direkt – efter vad som såg ut att vara en kommentar till domaren när han gick förbi.

Kort därefter fullbordade Suárez sitt hattrick efter ytterligare en assist av Neymar.

Barcelona går därmed upp på samma poäng som serieledarna Real Madrid i tabellen.