Bara tre minuter för Zlatan

Alessandro Del Piero blev en än gång Juventus hjälte.

Juve-fansens gunstling gjorde matchen enda mål mot Reggina.

Zlatan Ibrahimovic byttes in med tre minuter kvar.

I kvällsmatchen slog Roma Milan (1–0) – vilket gör att Juves försprång i ligan nu är tio poäng.

Turinlagets mål kom i slutet av den första halvleken och sattes säkert av Juventus mesta målskytt genom tiderna, Alessandro Del Piero. Men i övrigt var det ett trött anfall från Juventus sida utan Ibrahimovic. I den 87:e minuten byttes svensken in i stället för Trezeguet. Han hade ett par chanser men fick inte till något.

Inget lag ser ut att kunna hota Juventus som har tio poäng ner till konkurrenten Inter.

Inter vann sin hemmamatch mot Cagliari i söndagens omgång med 3–2. Men Sardinienlaget bjöd på match ända till slutet genom att först komma tillbaka till 1–2 och senare reducera en ny tvåmålsledning av Inter till 2–3. Målskyttet inleddes av Inters Obafemi Martins som efter tio minuter sprang bort Cagliariförsvaret. Det följdes upp fem minuter senare av brasilianaren Adriano som enkelt kunde slå in 2–0 efter en passning från Martins i straffområdet. Cagliari reducerade genom ett säkert skott av Mauro Esposito. Men en kvart in i andra halvlek fick Adriano ont i foten i Cagliaris straffområde, domaren dömde straff, och brasilianaren kunde själv sätta 3–1. Cagliari kämpade till sig en ny reducering, men mer än så blev det inte.

Enligt Gazzetta dello Sport hade flera av Inters ultras-supportrar hade valt att bojkotta matchen i protest mot att några fans blivit avstängda i fem år. Avstängning4en berodde på rasistiska påhopp på Messinabacken Zoro tidigare under säsongen.

Fiorentina hemmabesegrade Chievo med 2–1 och är fortsatt med i kampen om Champions League-platserna. Laget är fyra i tabellen på 40 poäng, med fem poäng ner till femman Livorno som spelade oavgjort, 2–2 mot Siena.

Lazio fick bara med sig en poäng från bortamötet mot Parma trots att laget dominerade i matchen. Den före detta Lazio-spelaren Bernardo Corradi satte Parmas kvittering till 1–1.

Ascoli slog Empoli med 3–1 medan Udinese spelade avgjort mot bottenlaget Treviso, 2–2.