Publicerad 2017-09-23

Barcelona går som tåget.

Borta mot Girona kom den sjätte raka segern.

Två självmål och ett från Luis Suárez säkrade tre nya poäng.

Real Madrid har fått en svag start på La Liga-säsongen men på lördagen kom i alla fall tre poäng då man bortaslog Alaves med 2-1 efter två mål av 21-årige debutanten Dani Ceballos.

– Det var den här debuten jag hade drömt om. Det känns väldigt skönt att ha hjälpt laget till seger. Och det är dubbel lycka efter mina två mål, sa hjälten efteråt.

Segern gör att ”Los Blancos” står på elva poäng efter sex matcher.

För Barcelona går det ännu bättre.

Två självmål

”Blaugrana” var obesegrat inför helgens omgång och sent på lördagskvällen kom den sjätte raka segern.

17 minuter in i matchen råkade Gironas Aday styra bollen i eget mål och i inledningen av den andra halvleken klackade Aleix Vidal bollen via Girona-målvakten in i nät till 2-0.

20–2 i målskillnad

Därefter fastställde Luis Suárez slutresultatet 3-0 i vad som var hans 100:e match i Barça-tröjan.

Barcelona toppar tabellen. De har sex raka segrar och 20-2 i målskillnad.