Hyllningen: ”Han kom tillbaka för det här”

Publicerad 2015-01-16

Torres hyllas i Spanien

Fernando Torres är tillbaka.

De spanska tidningarna hyllar den förlorade sonen efter hans två mål mot Real Madrid.

– Han kom tillbaka för det här, skriver Marca på sin förstasida.

Redan i den förste minuten mötte Fernando Torres ett inspel från Antoine Griezmann och tryckte in bollen med vänsterfoten.

Ledningsmålet mot rivalen Real Madrid på Santiago Bernabeu banade väg för avancemange, och som om det inte räckte tryckte Torres även in 2-1 i början av andra halvlek.

Totalt 4-2 över två matcher tog Atletico vidare i spanska cupen, och i dag är de spanska tidningarna lyriska efter den förlorade sonens insats:

"En gyllene knockout"

Även AS drar till med samma rubrik och menar att Torres nätade i båda halvlekarnas första anfall. Tränare Diego Simeone får här komma till tals:

– Torres presterar hos oss, trots att vissa ännu inte är övertygade.

El Mundo Deportivo talar om en ”gyllene knockout” som gör att ett frustrerad Real har fått sin dröm krossad, drömmen om att vinna allting. Skillnaden i den här tidningen är att man tryckt ut en bild på Toni Kroos, Sergio Ramos, James Rodriguez och Cristiano Ronaldo.

Samtliga står och poserar med diverse tunga pris, vilket den Barcelona-baserade tidningen nu använder som lite av en pik.